Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6974316282891 Márka: Acefast

Acefast L2 fülhallgatók USB-C csatlakozóval, mikrofonnal és távirányítóval, 1.2 m - fekete


Cikkszám: L2 | EAN/Vonalkód: 6974316282891 | Márka: Acefast

Acefast L2 fülhallgatók USB-C csatlakozóval, mikrofonnal és távirányítóval, 1.2 m - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Acefast L2 fülhallgatók USB-C csatlakozóval, mikrofonnal és távirányítóval, 1.2 m hosszú - fekete

Az Acefast L2 fülhallgatók egyedi audioélményt nyújtanak, amely elrepít a zene, filmek és telefonhívások világába. Fejlett chipének köszönhetően tökéletesen kompatibilis számos eszközzel, és a zavaró felugró ablakok hiánya növeli a használati kényelmet. A HD mikrofon kristálytiszta hívásokat biztosít, és az intuitív zene és hívások közötti váltás teszi őket az ideális választássá a mindennapi használatra. Könnyű és ergonómikus kialakítása révén a fülhallgatók rendkívül kényelmesek még hosszú távú viselés során is.

Specifikáció:
- Márka: Acefast
- Model: Acefast L2
- Kábel hossza: 1.2 m
- Csatlakozó típusa: USB-C
- További jellemzők: mikrofon, kábel távirányító
- Anyag: TPE, alumínium ötvözet
- Szín: fekete

Az Acefast L2 fülhallgatók legfontosabb előnyei:
- Tiszta hangot biztosítanak. A fejlett chippel felszerelt fülhallgatók tökéletes hangzást garantálnak.
- Tökéletes kompatibilitást biztosítanak különféle eszközökkel. Az eredeti chipnek köszönhetően a fülhallgatók zökkenőmentesen működnek telefonokkal, tabletekkel és más USB-C porttal rendelkező eszközökkel.
- Kristálytiszta beszélgetéseket tesznek lehetővé. A beépített HD mikrofon és a könnyen használható távirányító segítségével könnyedén kezelheti a hívásokat és a zenét.
- Kényt biztosítanak hosszú ideig tartó viselés esetén is. Ergonomikus kialakítás és könnyű, fél-fül kialakítás teszi a fülhallgatókat kényelmessé.
- Kényelmes kábelhosszt kínálnak a mozgás szabadságához. Az 1.2 m hosszú kábel tökéletes otthoni és utazási használatra egyaránt.

Kristálytiszta hang
Az Acefast L2 fülhallgatók hangminőségével lenyűgöznek. A fejlett chipnek köszönhetően minden hang tiszta és mély. Legyen szó kedvenc zenéid hallgatásáról, filmnézésről vagy telefonbeszélgetésről, mindig számíthatsz a tiszta és éles hangzásra. Ez a chip nem csak a hangminőséget javítja, hanem stabil kapcsolatot is biztosít az eszközökkel.

Zavartalan kompatibilitás
Az Acefast L2 fülhallgatók egyik legnagyobb előnye az univerzális kompatibilitás. Tökéletesen működnek telefonokkal, tabletekkel és egyéb USB-C porttal rendelkező eszközökkel. A zavaró felugró ablakok hiánya nagy előnyt jelent, amely növeli a felhasználói élményt.

Szünetmentes beszélgetések
Az Acefast L2 fülhallgatók beépített HD mikrofonja kivételes minőségű telefonhívásokat biztosít. Ennek köszönhetően minden beszélgetőpartnered tisztán hallhat téged, interferencia nélkül. Emellett az intuitív távirányító lehetővé teszi a könnyű váltást a zene és a hívások között, ami rendkívül kényelmes.

Kényelem a legmagasabb szinten
Az Acefast L2 fülhallgatók ergonómikus és könnyű kialakítása rendkívül kényelmessé teszi őket, még hosszú időn keresztül is. A fél-fül kialakítás biztosítja a tökéletes illeszkedést a fül formájához, amely növeli a viselési kényelmet.

Tökéletes kábelhossz
Az Acefast L2 fülhallgatók 1.2 m hosszú kábele tökéletes megoldás, amely teljes mozgásszabadságot biztosít. Akár otthon, akár utazás közben használod őket, mindig biztos lehetsz benne, hogy a kábel hossza nem fog korlátozni.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett